تعریف چهار پروژه تحول دیجیتال در حوزه حملونقل فولاد مبارکه

رسول شفیع زاده مدیر حملونقل و پشتیبانی فولاد مبارکه:
۴ پروژه تحول دیجیتال در حوزه حملونقل تعریف کردهایم که جزو پروژههای با اولویت سازمان است. پروژهای برای برنامهریزی هوشمند حمل و کاهش مصارف پاتیل سرباره و تعداد دیگری پروژه تعریف شده که امیدواریم تا در آینده نتیجه بدهد و آثار خوبی برای حمل پایدار در فولاد مبارکه داشته باشد.

رسول شفیعزاده، مدیر حملونقل و پشتیبانی فولاد مبارکه، از عملکرد این واحد حیاتی و ضرورت مدیریت هوشمند سیستمهای حملونقل برای مقابله با چالشهای پیش رو سخن گفت. مدیریت حملونقل و پشتیبانی فولاد مبارکه که مشتمل بر ۴ واحد اصلی است که کل زنجیره فولاد را پوشش میدهد و از مبادی تأمین مواد اولیه تا مراحل نهایی تولید حضور فعال دارد. این مجموعه شامل واحد حمل مواد اولیه و محصولات، واحد پشتیبانی، واحد حمل سرباره و واحد حملونقل جادهای است که هر یک وظایف تخصصی خود را بر عهده دارند. بر اساس گزارش ارائه شده، روزانه بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ کامیون مواد اولیه را به فولاد مبارکه حمل میکنند که این عدد تابع برنامه تولید، شرایط ذخیرهسازی و منابع تأمین متغیر است. در حال حاضر ۵۰ درصد حمل مواد اولیه بهصورت جادهای انجام میشود. شفیعزاده در خصوص توسعه ناوگان اعلام کرد که فولاد مبارکه اقدام به خرید ۵۰ دستگاه لوکوموتیو از شرکت مپنا کرده است که تاکنون ۱۳ دستگاه تحویل شده و ۱۱ دستگاه در شبکه ریلی کشور سیر میکنند. این اقدام در راستای دستیابی به هدف تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در کشور انجام شده است.
نکته حائز اهمیت در این موضوع، تأکید ویژه بر مدیریت هوشمند حملونقل به عنوان راهکار اصلی مقابله با چالشهای موجود بود. شفیعزاده اعلام کرد که با توجه به حضور تعداد زیادی از همکاران در منابع تأمین سراسر کشور و ضرورت مدیریت اطلاعات از لحظه تحویل بار، طراحی یک اپلیکیشن جامع در دستور کار قرار گرفته است. در این راستا، ۴ پروژه تحول دیجیتال در حوزه حملونقل تعریف شده که جزو پروژههای با اولویت سازمان محسوب میشوند. این پروژهها شامل برنامهریزی هوشمند حمل، کاهش مصارف پاتیل سرباره و سایر طرحهای بهینهسازی است.
مدیر حملونقل فولاد مبارکه همچنین بر اهمیت همکاری با شرکتهای دانشبنیان تأکید کرد و اعلام نمود که با چابکسازی فرایندهای ارتباطی، تعاملات مثبتی با این شرکتها برقرار شده است. پروژههای حمل هوشمند، کاهش مصارف پاتیلبرهای سرباره و کاهش مصارف لاستیکها از جمله موضوعاتی است که با شرکتهای دانشبنیان مطرح شده است. این رویکرد نشاندهنده تعهد فولاد مبارکه به نوآوری و هوشمندسازی برای غلبه بر چالشهای حملونقل و حرکت به سمت سیستمهای پایدار و کارآمد است.
دیدگاهتان را بنویسید